Нарівні з котлетами стоять тефтелі з фаршем та рисом. Це смачна страва, яка дуже швидко і просто готується, при цьому з'їдається блискавично. За цим рецептом господиням доведеться витратити лише 20 хвилин, а задоволені будуть і дорослі, і дітки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТефтелі можна готувати в духовці або на сковороді, виходить у будь-якому разі смачно. Також господині часто заморожують їх, щоб під рукою завжди мати заготівлі смачного обіду або вечері. Можна використовувати свинячий, яловичий або баранячий фарш. Іноді змішують декілька видів більш насиченого смаку. Рецепт підказали на сайті "Смак".
Інгредієнти:
- Яловичий фарш – 500 г
- Рис відварний – 150 г
- Сир – 100 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт.
- Томатная паста - 1 ст.л.
- Яйце – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Панірувальні сухарі – 100 г
- Олія - 100 г
- Сіль за смаком
- Морква – 1 шт.
Покроковий рецепт:
- Додайте у фарш сіль, перець, тертий сир, відварений рис, дрібно посічену зелень, яйце.
- Суміш ретельно перемішайте, сформуйте маленькі кульки, запануйте в сухарях, викладіть на деко.
- Залийте тефтелі соусом, що складається з пасерованої цибулі, моркви і томату, поставте страву запікатися в духовку до готовності. Якщо хочете приготувати на сковороді, спершу злегка обсмажте тефтелі, потім протушкуйте до готовності.
Нагадаємо, домашній або магазинний: як визначити який популярний соус корисніший
Раніше ми писали, шоколадний торт на сковороді за 15 хвилин: рецепт на швидку руку, який оцінять усі
Як повідомляв Знай.ua, гуцульський салат з редису та сиру: готувати - швидко, смакує - неперевершено