Млинці люблять багато хто, і на це є причини. Крім того, що вони дуже смачні, то ще й швидко готуються. Також їх можна зробити ситнішими, додавши м'ясо.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗа цим рецептом виходить щось середнє між класичними млинцями та оладками. Однак, враховуйте, що вони досить щільні і не дуже гнучкі, тому краще робити їх меншим діаметром.
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 1 штука
- Борошно (пшеничне) - 5 ст.л.
- Курячий фарш – 250 г
- Сіль за смаком
- Спеції та приправи – за смаком
- Молоко – 200 мл
- Рослинна олія – 3 ст.л.
Як приготувати:
У мисці збийте свіже яйце зі щіпкою солі. Додайте пшеничне борошно і продовжуйте розмішувати, вливаючи молоко. Також додайте олію.
Покладіть у миску курячий фарш і продовжуйте розмішувати вже лопаткою. Коли тісто стане однорідним, дайте йому постояти хвилин десять, після чого можна починати смажити млинці. Якщо тісто вийшло густим, розбавте молоком або водою до потрібної консистенції.
На змащену олією сковороду викладете трохи тіста, розподіліть його, поки|доки| не вийде округлий млинець. Смажте на тихому вогні 3-4 хвилини. З іншого боку смажте млинець ще 2-3 хвилини.
Раніше ми писали про те, що справжня гостренька аджика, яка нагадає про Сакартвело: простий і правильний рецепт від джигітів
Як повідомляв Знай.ua, окрошка зі свининою або крабовими паличками: 3 простих, але незвичайних рецептів літнього супу
Також портал Знай.ua писав, що от так голову закрутить: ніжний шашлик на маринаді з ківі за рецептом Даші Астаф'євої