Мало хто знає, але котлети можна приготувати без додавання м'яса, джа ще так, що вони будуть не менш смачними.

На цей раз поговоримо про те, як приготувати котлети з цибулі, вся родина вкрай здивується, коли ви розкриєте секретний інгредієнт.

Вирощування цибулі, кадр з відео
Вирощування цибулі, кадр з відео

Для приготування вам знадобиться:

  • Цибуля - 2 штуки;
  • Картопля - 1 штука;
  • Манна крупа - 3 столові ложки;
  • Томатний сік – 1 літр;
  • Морська сіль – за смаком;
  • Рослинна олія.

Ось така мінімальна кількість продуктів підійде, щоб приготувати цю просту, але неймовірно смачну страву.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Для початку потрібно очистити, помити, а потім дрібно нарізати наш головний інгредієнт – звичайно ж цибуля. Після цього очистіть і натріть на тертці картоплю.

Котлети з цибулi, фото: скріншот з відео
Котлети з цибулi, фото: скріншот з відео

В окремій тарілці потрібно буде змішати і картоплю, і цибулю, і додати до них ще сіль і манку, щоб вона з'єдналася в одне ціле. Головне не забути ретельно все це перемішати, інакше вийде погано, і з грудочками.

На 20 хвилин залишаєте цю суміш і розігріваєте на сковороді олію. Коли будете готові, приступайте до приготування.

Котлети варто формувати мокрими руками, щоб вони не прилипали до пальців, і кидайте на сковороду, обсмажуючи з обох боків.

Котлети з цибулi, фото: скріншот з відео
Котлети з цибулi, фото: скріншот з відео

Далі потрібно залити котлети томатним соком і протушкувати на повільному вогні приблизно 30 хвилин.

Рецепт справді незвичайний, однак, результат приведе вас у захват.

Котлети з цибулi, фото: скріншот з відео
Котлети з цибулi, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що припиніть готувати варення з полуниці: 10 рецептів страв із літньої ягоди, які ви не куштували – гаспачо, сальморехо та інше.

Раніше ми повідомляли про найсмачніше та найкорисніше варення з шовковиці: рецепт на 3 інгредієнти.