Мало хто знає, але котлети можна приготувати без додавання м'яса, джа ще так, що вони будуть не менш смачними.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа цей раз поговоримо про те, як приготувати котлети з цибулі, вся родина вкрай здивується, коли ви розкриєте секретний інгредієнт.
Для приготування вам знадобиться:
- Цибуля - 2 штуки;
- Картопля - 1 штука;
- Манна крупа - 3 столові ложки;
- Томатний сік – 1 літр;
- Морська сіль – за смаком;
- Рослинна олія.
Ось така мінімальна кількість продуктів підійде, щоб приготувати цю просту, але неймовірно смачну страву.
Для початку потрібно очистити, помити, а потім дрібно нарізати наш головний інгредієнт – звичайно ж цибуля. Після цього очистіть і натріть на тертці картоплю.
В окремій тарілці потрібно буде змішати і картоплю, і цибулю, і додати до них ще сіль і манку, щоб вона з'єдналася в одне ціле. Головне не забути ретельно все це перемішати, інакше вийде погано, і з грудочками.
На 20 хвилин залишаєте цю суміш і розігріваєте на сковороді олію. Коли будете готові, приступайте до приготування.
Котлети варто формувати мокрими руками, щоб вони не прилипали до пальців, і кидайте на сковороду, обсмажуючи з обох боків.
Далі потрібно залити котлети томатним соком і протушкувати на повільному вогні приблизно 30 хвилин.
Рецепт справді незвичайний, однак, результат приведе вас у захват.
Нагадаємо, що припиніть готувати варення з полуниці: 10 рецептів страв із літньої ягоди, які ви не куштували – гаспачо, сальморехо та інше.
Раніше ми повідомляли про найсмачніше та найкорисніше варення з шовковиці: рецепт на 3 інгредієнти.