Запіканки готуються максимально просто і швидко, за що їх і люблять багато господинь. За цим рецептом у вас вийде неймовірні ласощі з макаронами та яблуками, які не нагадуватимуть щось знайоме, але в цьому й перевага.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТаку запіканку можна подавати не лише як десерт, а й повноцінний сніданок. Вона виходить ситною та смачною, а також швидко розлітається зі столу.
Інгредієнти:
- Макарони 300 г
- Яблука 6 шт.
- Лимон, сік 1 ст. л.
- Цукор 60 г
- Яйця курячі 2 шт.
- Олія вершкове 40 г
- Цукор ванільний 10 г
- Кориця мелена 10 г
- Сметана 50 гр
- Панірувальні сухарі 1 ст. л.
Як приготувати:
- Макарони відваріть у окропі на 2-3 хвилини менше, ніж зазначено на упаковці. Відкиньте на друшляк. Яйця збийте зі сметаною, 20 г цукру та ванільним цукром. Змішайте яєчну масу із макаронами.
- Яблука помийте і поріжте скибочками, видаливши серцевину, побризкати соком лимона. Форму змастіть олією і посипте сухарями. Викладіть половину макаронів, зверху розкладіть половину яблук, посипте цукром та корицею. Потім покладіть макарони і яблука, що залишилися, посипте цукром і корицею, які залишилися.
- Розкладіть зверху шматочки олії і запікайте 45 хвилин при температурі 180°C. Запіканка смачна як у теплому, так і холодному вигляді.
Нагадаємо про рецепт, який порадує при відключеннях світла: як приготувати полуничний лікер.
Раніше ми повідомляли, що бюджетно і неймовірно смачно: рецепт печива , який захотіли б усі кухарі. Перед подачею його потрібно обваляти у цукровій пудрі. Ідеальне доповнення до кави, чаю чи какао готове.
Також стало відомо, що бульйон буде прозорим, як сльози колишнього: секретний спосіб, про який мають знати усі. Завдяки цьому прийому бульйон вийде неймовірно апетитним.