Поки сезон полуниці у розпалі, не можна гаяти часу. З цієї ягоди можна приготувати неймовірні та дуже смачні страви, десерти. Однак "золотим" стандартом є саме торт.

За цим рецептом у кулінарів вийде пісочне тісто з трохи кислуватою начинкою з крему та полуниці. Від такого торта точно не відмовиться ніхто, а готувати його дуже просто. Також ця випічка ідеально поєднується з кулькою морозива.

Полуниця. Фото: скрін youtube
Полуниця. Фото: скрін youtube

  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор 3 столові ложки
  • Сіль ½ чайної ложки
  • Вершкове масло - 120 г
  • Заварний крем – за смаком
  • Вівсяні пластівці - ½ склянки
  • Полуниця – 600 грам
  • Цукрова пудра – до смаку

Як приготувати полуничний торт?

Духовку виставте на 200 градусів. Змішайте борошно, цукор та сіль. Додайте нарізане шматочками масло і перемішайте, поки маса не стане схожа на крихту. Додайте 2 столові ложки крижаної води і знову перемішайте. Додайте вівсяні пластівці та перемішайте.

Викладіть тісто у круглу форму діаметром 23 см та розподіліть по всій поверхні. Випікайте 25 хвилин і охолодіть. Крем збийте і мажте їм коржик. Зверху вдавіть нарізану полуницю. Поставте в холодильник на 2:00, при подачі посипте цукровою пудрою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Полуничний торт, фото worldrecipes
Полуничний торт, фото worldrecipes

Нагадаємо, що цей відвар врятує ваші млинці: тепер вони ніколи не порвуться, спробуйте цей рецепт.

Раніше ми повідомляли, що перевірили, краще за магазинні: рецепт протеїнових батончиків всього їх двох інгридієнтів.