Смачні, солодкі черешні, закриті в банці, призначені для того, щоб смакувати ними взимку.

Компот, приготовлений за цим рецептом – це два в одному: соковиті ягоди та відмінний напій.

Компот з черешні. Фото: YouTube
Компот з черешні. Фото: YouTube

Інгредієнти:

  • черешні;
  • цукор (4 столові ложки на літрову банку);
  • води.

Черешня. Фото: YouTube
Черешня. Фото: YouTube

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Спосіб приготування:

Черешні ретельно промийте, обсушіть та видаліть плодоніжки. Розкладіть плоди у стерилізовані літрові банки.

У кожну банку додаємо по 4 столові ложки цукру. Черешні, засипані цукром, залийте теплою кип'яченою водою так, щоб вона їх покрила, і нещільно закрийте банки підсушеними ошпареними кришками.

До черешні можна додати будь-яку ягоду. Зараз ягода стала ще популярнішою, її вирощують практично у всьому світі: їдять свіжою, використовують як інгредієнт фруктових салатів, роблять сік, готують варення, ягідне вино, варять компот. При консервуванні компоту на зиму не можна зберігати понад 2 роки.

Компот з черешні. Фото: YouTube
Компот з черешні. Фото: YouTube

Якщо не зробите цю закрутку , то сильно пошкодуєте: рецепт густого варення зі слив.

Раніше ми повідомляли про відпочинок у спеку і без головного болю вгамує безалкогольний Апероль Шприц: як зробити смачніше.

Також ми повідомляли, що варення на сковорідці – це дуже смачно: як приготувати відмінну консервацію зі смородини, рецепт.