Смажена картопля, напевно, найпопулярніша страва на столі в українців. Вона заощадить ваш бюджет і може приготувати навіть дитина.

Однак існують кілька хитрощів, які дозволять зробити смак вашої страви неперевершеною, а гостей задоволеними і ситими.

Смажена картопля, скріншот: YouTube
Смажена картопля, скріншот: YouTube

НЕ ЗАБУДЬТЕ ПРО ЧАСНИК

В основному смажену картоплю заведено готувати з цибулею. Таке поєднання продуктів стало справжньою класикою. Однак часник зробить частування ароматнішим і неймовірно апетитним. Часник слід порубати ножем і відправляти разом із сіллю. Як правило, це робиться за 2-3 хвилини до кінця приготування.

Спеції. Фото: скрін youtube
Спеції. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам
Показати ще

ДВІ АРОМАТНІ СПЕЦІЇ

Дехто вважає, що в смажену картоплю спеції додавати не потрібно, оскільки страва загубиться на їхньому тлі. Проте досвідчені кулінари із цією позицією не згодні.

Найкращим вибором для смаженої картоплі стануть копчена паприка та куркума. В результаті картопля стане смачнішою та ароматнішою. Також страва вийде апетитного золотистого відтінку.

рослинна олія, фото:sovkusom
рослинна олія, фото:sovkusom

НЕ ЗАБУДЬТЕ ПРО ОЛІЮ

Деякі побоюються зробити страву жирнішою, але якщо ви вживаєте її не щодня, то особливої ​​шкоди очікувати не варто. Тому можна ввести трохи вершкового масла для особливої ​​текстури та незабутніх смакових якостей.

Смажена картопля, фото з вільних джерел
Смажена картопля, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що якщо не зробите цю закрутку, то сильно пошкодуєте: рецепт густого варення зі слив.

Раніше ми повідомляли про відпочинок у спеку і без головного болю вгамує безалкогольний Апероль Шприц: як зробити смачніше.

Також ми повідомляли, що варення на сковорідці – це дуже смачно: як приготувати відмінну консервацію зі смородини, рецепт.