Якщо ви вже наготували смачних салатів та заготовок на зиму з баклажанів, терміново приступайте до рулетиків, доки овочевий сезон не закінчився.

Це проста, але в той же час неймовірно смачна та пікантна закуска. Зазвичай її першу змітають зі столу, а гості випрошують рецепт. Готувати закуску максимально просто, проте є єдина рекомендація – овоч краще різати тонко, а смажити на грилі.

Баклажани, фото freepik
Баклажани, фото freepik

Інгредієнти для рулетиків:

  • баклажани - 2 шт
  • сир фета або філадельфія - 250 гр;
  • грецькі горіхи;
  • часник, зелень, сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

Баклажани добре помити і нарізати тонкими довгими шматочками. Розігріти сковороду гриль, змастити олією, обсмажити з двох сторін до готовності. Посолити за смаком.

Зубчик часнику натерти або дрібно порубати. Кинзу, петрушку, кріп помити, дрібно нарізати і змішати із зеленню. Зелень можна подрібнити у блендері з часником та горіхами. Сир змішати із зеленню та часником. Добре перемішати начинку для рулетиків із баклажанів.

Популярні новини зараз
Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Викласти на кожен баклажан начинку та загорнути в рулетик. Прикрасити їх шпажкою і відправити в холодильник, щоб охолонути.

Рулетики з баклажанів, Depositphotos
Рулетики з баклажанів, Depositphotos

Нагадаємо, що без світла лише так: рецепт ягідного вина, яке розфарбує ваш Новий рік, але готуйте вже зараз.

Раніше ми повідомляли про те саме тісто для пирогів, булочок та млинців: розкрито перевірені пропорції.

Також стало відомо, що каша з м'ясом у банку стане порятунком при відключеннях світла: найнеобхідніший рецепт на зиму.