Багатьом сподобається цей рецепт, адже він дуже смачний та простий у приготуванні. Страву можна назвати лінивими біляшами або чебуреками, проте ніяке тісто готувати не потрібно.

У рецепті його можна легко замінити на один продукт.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Вафельні коржі невеликі
  • Фарш (краще поєднання свинина та курятина, але можна комбінувати на свій смак) – 300 грамів
  • Цибуля – 1 шт.
  • Приправи
  • сіль
  • Яйця – 2-4 штуки

Необхідні інгредієнти. Фото: скрін Ютуб

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Для початку необхідно приготувати фарш. Для цього потрібно пропустити цибулю через м'ясорубку і додати її у фарш. Посолити, приправити спеціями і ретельно перемішати фарш.

На наступному етапі готуємо кляр для обсмажування. Для цього візьміть яйця, трохи солі та добре перемішайте. Якщо хочете, щоб кляр вийшов густішим, можете додати ложку борошна.

Для приготування найледачих біляшів необхідно вмокнути вафельні коржики в кляр.

Кляр. Фото: скрин Ютуб

Для 1 штуки знадобиться 2 вафельні коржі. На 1 корж кладемо фарш так і рівно розподіляємо посередині і накриваємо другим коржем. Потім необхідно зліпити краї, щоб фарш не втік.

Лениві біляші. Фото: скрін Ютуб

Отриманий виріб кладемо на сковороду та обсмажуємо на сковороді. Так само чинимо з рештою вафельних коржів.

Нагадаємо, що почався сезон гарбуза: як приготувати смачні та шалено корисні оладки, рецепт.

Раніше ми повідомляли, що здивуйте всіх гостей за новорічним столом: як зберегти свіжі хрусткі огірки "наче з грядки" аж до зими.