Квас – один із улюблених напоїв і дорослих, і дітей. Співачка Наталія Могилевська у своєму Instagram поділилася своїм незвичайним рецептом капустяного квасу, який називають ще Реджувелак. Щоб зробити його ще смачнішим, Наталя додає буряка.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВона каже, що цей квас – чудовий пробіотик, який можна пити замість води і він корисніший, ніж таблетки. Іноді Наталя навіть п'є його на сніданок чи вечерю і дуже задоволена ним.
Ось як зробити капустяно-буряковий квас:
Що знадобиться:
- 900 г білокачанної капусти (не молодий);
- 300 г буряка;
- 1,5 л води.
Як готувати:
- Крупно наріжте капусту та буряк.
- Добре промийте банку (краще 3-літрову) у гарячій воді, а потім обдайте окропом.
- Укладіть овочі в банку, залийте водою і добре перемішайте.
- Накрийте банку марлею, складеною в 4 шари, і закріпіть резинкою. Тримайте банку у теплому місці (18-25 градусів).
- Кілька разів на день перемішуйте капусту.
- Через 4-5 днів квас буде готовим. Якщо в приміщенні тепло, він може бути готовим і раніше. Готовий напій потрібно процідити, перелити в іншу банку та зберігати у холодильнику. Він не зіпсується протягом двох тижнів.
Ось так просто можна зробити смачний та корисний напій прямо вдома!
Законсервуйте літо у банку: рецепт ароматного яблучного повидла з 3 інгредієнтів
Раніше ми писали про те, що українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати
Крім того, Знай.ua повідомляв, кухні 1945 року знову стають популярними серед економних людей: чарівність та переваги