Незвичайне, але робоче поєднання плавлених сирків та цибулі здивує вас і не залишить байдужим.

При правильному приготуванні начинки смак цибулі не відчуватиметься. Спочатку потрібно підготувати продукти.

Інгредієнти

  • Борошно – 1 склянка;
  • Олія вершкове – 120 грамів;
  • Майонез чи сметана – 3 столові ложки;
  • Сіль - щіпка;
  • Плавлені сирки – 200 г;
  • Цибуля – 3 середні;
  • Яйця – 3 стандартні;
  • Олія соняшникова – 1 столова ложка.

Борошно просіяти в миску і натерти холодну олію. Олію можна натерти на тертці або розім'яти руками. Слід розтерти до стану дрібної крихти. У цю суміш можна додавати сметану або майонез. Сметану можна набувати середньої жирності. Якщо потрібно, можна туди влити ложку води. Цю суміш потрібно замісити в тісто і загорнути у плівку. Тісто має відпочити у холодильнику півгодини.

Поки тісто стоїть у холодному місці, приступаємо до плавлених сирків. Охолоджені сирки слід натерти на тертці. Цибулю потрібно почистити, промити і нарізати півкільцями. Потім обсмажити на сковороді до золотистого кольору і охолонути.

Популярні новини зараз
Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше
Показати ще

Обсмажування цибулі. Фото: скрін відео

Цибулю, сир, сіль та перець потрібно перемішати і додати туди яйця. Цю суміш слід добре перемішати.

Приготування начинки. Фото: скрін відео

Тісто дістаємо з холодильника і розкочуємо на столі, має вийти дві частини, одна з яких більша. Форму змастити олією і застелити на неї більшу частину тіста, формуючи борти. На тісто слід викласти начинку з цибулею і сирками і накрити це все меншою частиною тіста.

Пиріг з начинкою. Фото: скрін відео

Верхню частину можна змастити яйцями чи молоком.

Пиріг слід ставити в духовку, розігріту до 180 градусів і пекти протягом 40 хвилин до золотистої скоринки.

Нагадаємо, що борщ приготується швидше і буде смачнішим: рецепт консервованого буряка.

Раніше ми повідомляли про рецепт забули і дуже дарма : як зробити ліниві біляші з вафельних коржів.