Коли осінь радує нас прохолодними днями та яскравими фарбами, хочеться зігрітися чимось смачним та затишним.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОдним із простих та улюблених рецептів для осінніх вечорів стане ароматний яблучний пиріг з корицею. Він порадує вас ніжним тестом та насиченим смаком, а головне – приготувати його легко та швидко, без складних інгредієнтів.
Інгредієнти:
- Яблука - 4-5 шт.
- Яйця - 2 шт.
- Цукор — 150 г
- Борошно - 200 г
- Олія вершкове - 100 г
- Розпушувач - 1 ч. л.
- Кориця - 1-2 ч. л.
- Сіль - щіпка
- Ванільний цукор - 1 ч. л. (за бажанням)
Приготування:
-
Підготовка яблук. Очистіть яблука від шкірки та серцевини, наріжте часточками чи невеликими кубиками. Можна злегка збризкати їх лимонним соком, щоб не потемніли.
-
Приготування тіста. У глибокій мисці збийте яйця із цукром до легкої піни. Додайте розм'якшене вершкове масло та ванільний цукор, якщо використовуєте. В окремій ємності змішайте борошно, розпушувач, дрібку солі та корицю. Поступово додайте суху суміш до яєчної маси, акуратно перемішуючи, щоб тісто вийшло однорідним.
Популярні новини заразЄ умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх Гороскоп на 20 листопада для всіх знаків Зодіаку: як провести середу без стресів Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всімПоказати ще -
Випікання. Розігрійте духовку до 180 °C. Форму для випікання змастіть олією і злегка присипте борошном. Вилийте тісто у форму та рівномірно розподіліть яблука поверх тіста, злегка втопивши їх усередину.
-
Запікання. Поставте пиріг у духовку на 30-35 хвилин. Готовність можна перевірити зубочисткою – якщо вона виходить сухою, пиріг готовий.
-
Подача. Остудити пиріг трохи перед подачею. За бажанням посипте його цукор
Нагадаємо, що ви ніяк цю страву не зіпсуєте: рецепт картоплі з хрусткою скоринкою.
Раніше ми повідомляли, що тепер ніякого вінегрету: рецепт запеченого буряка з горіхами та сиром.