Кухонні відносини займають багато часу, а полювання його провести зовсім інакше.

Ці невеликі корисні дрібниці допоможуть полегшити таку нелегку справу і впоратися з ними швидко та просто.

Кухня, скріншот із відео
Кухня, скріншот із відео

1) Зберігання зелені простіше у звичайній банці, яку можна закрити кришкою або плівкою. Для цього зелень не мити, а просто поставити в ємність, а потім у холодильник. Термін зберігання зросте на 2 тижні.

Зелень, фото: Знай.ua
Зелень, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
До пенсій нарахують по 3250 грн: кому чекати "подарунків" у листопаді та грудні Чоловіків випускатимуть за кордон за новими правилами: що зміниться з листопада Індексація пенсій у 2025 році на 16% скасовується: на скільки зміняться виплати у простих українців В Україні проводять масштабну зміну системи пенсій: скільки "знімуть" із реальних зарплат
Показати ще

2) Почистити часник легко можна плоскою стороною ножа, просто натиснувши на зубчик. У такому разі лушпиння знімається легко.

3) Заготівлі фаршу потім можна робити зовсім не забруднюючи посуд. Для цього на м'ясорубку надягаємо пакетик, готовий фарш фасуємо по інших пакетах та в морозилку. Таким чином, будуть брудні лише пакети з фаршем.

Фарш, фото notagram
Фарш, фото notagram

4) Щоб швидко очистити зварене яйце в круту, варто лише помістити його в невелику банку з водою та потрясти. Тоді залишиться лише зняти шкаралупу.

5) Для швидкого відділення листя петрушки та кропу від стебла слід засунути гілки в тертку. Дістаючи їх ви з легкістю відокремлюєте листя від грубої та не потрібної частини зелені.

6) Якщо ви використалитільки половину цибулі, то другий залишаємо в лушпинні, змащуємо маслом і поміщаємо в контейнер у холодильник. Таким чином, вона збереже свою пружність та корисні властивості.

Зберігання цибулі, фото agromarket
Зберігання цибулі, фото agromarket

7) Для того щоб картопля в мундирах не луснула, слід додати туди ложку оцту. Тоді вона не розвариться, а шкірка залишиться цілою.

8) Дуже кислий сир можна трохи освіжити, якщо додати туди молока і дати постояти 30 хвилин, а після цього зцідити рідину через друшляк. А молоко довше зберігатиметься, якщо після відкриття переллєте його в банку і додайте щіпку солі.

Нагадаємо, як зберегти буряк свіжий: прості хитрощі від шеф-кухаря.

Раніше ми повідомляли, що 15 хвилин - і іржі як не було: два простих способи очистити ванну.