Кожному з нас хоч одного разу бабуся готувала запечені яблука з цукром та корицею.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТакі ласощі подавали на сніданок чи полудень, і ніколи не сумнівалися у його корисності. З роками простий рецепт дедалі більше вдосконалили, довівши його до повноцінної страви.
Деяким до вподоби традиційні яблука з цукром, приготовані до рум'яності в духовці з особливим запахом, який неможливо забути. Українська блогерка Вікторія Дідус у своєму фуд-блоці показала, як можна урізноманітнити страву. Тільки від одного погляду прокидається апетит.
"Такі соковиті запечені яблука напевно виходять лише восени Або це просто я люблю їх готували, тільки коли падає сніг", - зазначила дівчина.
Інгредієнти:
- Яблука
- Сир
- Родзинки
- Горіхи
- Ванільний цукор
- Обкладинка
- Мед
Може знадобитися сметана, якщо сир сухий, а цукор до смаку.
Процес приготування:
Яблука миємо та зачищаємо від серединки.
Для начинки з'єднуємо сир, запарені в окропі родзинки, горіхи, ванільний цукор і звичайний цукор та сметана, якщо є потреба.
Середину посипаємо корицею, додаємо начинку, зверху знову корицю для аромату. Випікаємо 15-20 хв при 180 градусах.
Нагадаємо про ароматний яблучний пиріг, для якого не потрібно замішувати тісто: рецепт за 1 годину.
Раніше ми повідомляли про салат "Мімоза" з куркою: рецепт з новим поглядом на новорічну страву, кращу за класичний.
Також стало відомо, що бюджетніше не придумати: рецепт салату з капустою та кукурудзою для схуднення.