Смачне печиво до улюбленого напою можна швидко та просто. Для приготування знадобляться звичайні інгредієнти, трохи часу та улюблений джем.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗамість маргарину, можна використати якісне солодковершкове масло. У випадку заміни, масла потрібно взяти таку ж кількість як і маргарину в рецепті.
Інгредієнти:
- Борошно - 500 грамів
- Маргарин - 300 грамів
- Цукор - 200 грамів
- Сіль - щіпка
- Сода - 1 ч. л.
- Ванільний цукор - за смаком
- Яйця - 2 шт.
- Джем - 100 грамів
Процес приготування пісочного печива з джемом
Джем можна обирати будь-який, головне, щоб він був не рідкий. Відсаджувати форму печива можна за допомогою звичайного пакета або будь-яким зручним способом. В глибокій ємності змішайте м'який маргарин, цукор, ваніль та сіль. Додайте яйця та збийте суміш до пишної білої маси. В окремому посуді просійте борошно та соду і ретельно перемішайте. З'єднайте яйця та борошно та розмішайте до однорідності.
Лист для випікання застеліть пергаментом. Тісто відсадіть в будь-якій формі, але так щоб печиво було на відстані один від одного. В центр кожного виробу покладіть невелику кількість джему. Випікати потрібно 15 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Нагадаємо про ароматний яблучний пиріг, для якого не потрібно замішувати тісто: рецепт за 1 годину.
Раніше ми повідомляли про салат "Мімоза" з куркою: рецепт з новим поглядом на новорічну страву, кращу за класичний.
Також стало відомо, що бюджетніше не придумати: рецепт салату з капустою та кукурудзою для схуднення.