Намазки для бутербродів – один із найзручніших варіантів сніданків або перекушування. Але вибрати по-справжньому смачну у магазині досить складно.

Тому можна спробувати приготувати її вдома. Для цього можна використовувати інгредієнти, які вам подобаються.

Намазка з крабових паличок. Фото: скрін
Намазка з крабових паличок. Фото: скрін

Сьогодні ми розповімо рецепт неймовірно смачної намазки з крабових паличок, яка підійде щодня або у свята.

Інгредієнти:

  • Крабові палички – 200 грамів
  • Сир плавлений – 150 грамів
  • Вершкове масло – 100 грамів
  • Зелень – до смаку

Якщо блендера для приготування страви немає, спочатку натерти продукти на тертку, а потім розім'яти виделкою.

Популярні новини зараз
ТЦК більше не відпустить без ВЛК: як тепер працює мобілізація Клієнтам буде непереливки: ПриватБанк змінює умови кредитних карток – платити доведеться більше Пенсіонерам підняли виплати на 600 гривень: яку категорію внесли до списку Пенсіонерам з 20-річним стажем доведеться голодувати: ПФУ виплачуватиме копійки
Показати ще

Намазка з крабових паличок. Фото: скрін
Намазка з крабових паличок. Фото: скрін

Для початку витягніть з морозилки крабові палички та вершкове масло та розморозьте їх. Після цього подрібніть їх у блендері. Наріжте плавлений сир кубиками до паличок та олії і ще раз перебийте все в блендері. За бажанням можна додати улюблену зелень: петрушку, кріп, зелену цибулю. Для цього ретельно промийте та поріжте. Після чого додайте в блендер і подрібніть.

Намазка з крабових паличок. Фото: скрін
Намазка з крабових паличок. Фото: скрін

Для ситності намазки можна додати варене яйце, а сир плавлений замінити твердим. З цією намазкою можна сміливо експериментувати та замінювати, додавати улюблені продукти у страву. Найкраще подавати намазку із підсмаженим хлібом.

Нагадаємо про салат за 5 хвилин: рецепт з шинкою, сиром та оливками для вашого святкового столу.

Раніше ми повідомляли, як додати екзотики звичному гороховому супу: лайм та спеції змінюють усі.

Також стало відомо про 10 секретів ідеальних млинців: як приготувати смачні та пишні частування на Масляну-2025.