Якщо ви любите вафельні трубочки, але не маєте змоги їх приготувати, вихід є! Можна зробити млинці, але не звичайні, а мереживні та хрумкі, рецептом яких поділилася у своєму блозі "Рецепти Даріко" фудблогерка Дарія.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦі млинці просто чудово смакують зі згущеним молоком, шоколадною пастою, варенням або просто так, без нічого.
Для приготування знадобляться наступні продукти:
- 1 яйце;
- 4 столові ложки цукру;
- дрібка солі;
- 100 мл теплого молока;
- 4 столові ложки крохмалю (підійде будь-який);
- 1 чайна ложка розпушувача;
- 7 столових ложок борошна;
- 25 г вершкового масла.
Приготування
Розбити в миску яйце, додати сіль, цукор, підігріте молоко. Все ретельно перемішати. Потім всипати, борошно, крохмаль та розпушувач, додати розтоплене (або розм'ягшене) вершкове масло та знов все ретельно перемішати.
Розігріти сковороду. Перекласти тісто у кулінарний мішечок або щільний пакет, відрізати край. Сковорідка повинна бути антипригарною (або її треба змазати олією перед приготуванням першого млинця).
Далі слід виливати тісто на сковороду, створюючи мережива за своїм смаком. Але не варто робтити їх занадто тонкими чи, навпаки, наливати багато тіста.
Млінці смажити з одного боку на вогні нижче середнього до рум’яності (приблизно 3 хвилини кожен млинець). Якщо пекти меньше, вони не будуть хрумкими.
Згорнути в трубочку одразу на сковорідці. Слід діяти обережно, щоб не обпектися.
Млинці готові. Вони дійсно на смак подібні на вафельні трубочки, такі ж смачні та хрумкі.
Раніше портал Знай писав про котлети з перловки: бюджетні, поживні, смачні та підходять навіть для вегетаріанського меню.
Крім того, ми повідомляли, як приготувати картопляні котлети з горошком: смачна страва для вегетаріанців й не тільки, рецепт.
Також портал інформував про рецепт крамбла з сиром та фруктами: справжній смак літа.