Любите прості, але неймовірно смачні страви? Ця паста з куркою точно стане вашим новим фаворитом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСоковитий шматочок курки, ароматні овочі та насичений соус – все це створює гармонію смаків, від якої неможливо відірватися.
Інгредієнти (на 2-3 порції):
- Куряча грудка - 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля — 1 шт.
- Болгарський перець – 1 шт.
- Томатная паста — 2 ст.л.
- Спагетті - 1 пачка
- Свіжа петрушка
- Сіль, перець, червона паприка
- Гаряча вода - 150 мл
- Рослинна олія для смаження
Приготування:
-
Наріжте курячу грудку невеликими шматочками і обсмажте на олії до золотистої скоринки. Додайте нарізану цибулю і обсмажуйте до м'якості. Приправте сіллю, перцем і паприкою, додайте подрібнений часник і перемішайте.
-
До обсмаженої курки додайте болгарський перець та помідори, обсмажуйте ще 5–8 хвилин. Потім вмішайте томатну пасту і тушкуйте на середньому вогні 5–10 хвилин, щоб соус став насиченим і ароматним.
Популярні новини зараз"Дітей охопила епідемія психічних захворювань": у школах можуть заборонити телефони Мобілізують кожного, втекти не вдасться: прикордонники почали передавати дані чоловіків у ТЦК Пенсіонерів змусять повернути частину грошей державі: кому варто хвилюватися В Україні скасовують централізоване опалення: як грітимемось взимкуПоказати щеПаста з куркою, кадр з відео -
Варені спагетті перекладіть у сковороду, акуратно влийте гарячу воду і перемішайте, щоб паста повністю ввібрала соус. Зніміть з вогню та посипте свіжою петрушкою.
Готово! Ніжна курочка, соковиті овочі та ароматний соус – все це створює ідеальне поєднання смаків. Подайте страву гарячою і насолоджуйтесь кожною ложкою.
Порада шефа: додайте трохи гострого перцю або тертого сиру зверху - і ваша паста стане ще більш святковою та насиченою!
Нагадаємо про десерт, заради якого хочеться жити: крем-брюле з хрусткою карамельною скоринкою прямо у вас вдома.
Раніше ми повідомляли про золотисту запікану з куркою, грибами та хрумким сиром: простий рецепт, щоб вразити гостей.