Якщо ви думали, що звичайні млинці це все, що може запропонувати ранок, приготуйтеся до відкриття.

Марокканські млинці вражають своєю неймовірною легкістю, а смак - легкий, ніжний і солодкуватий. Вони буквально тануть у роті і ідеально підходять як до меду, так і до сметани або улюбленого варення.

Марокканські млинці, кадр з відео
Марокканські млинці, кадр з відео

Що вам знадобиться:

  • Тепле молоко – 300 мл
  • Тепла вода - 300 мл
  • Сухі дріжджі – 1 ст. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Яйце - 1 шт.
  • Манка — 125 г
  • Борошно - 300 г

Як приготувати:

  1. З'єднуємо тепле молоко та воду, додаємо дріжджі та трохи меду (можна цукор - вибір за вами).

  2. Втручаємо яйце, манку, борошно, розпушувач і дрібку солі. Залишаємо тісто в теплому місці на 30-60 хвилин, щоб воно стало легким та пишним.

    Популярні новини зараз
    "Ведмежа послуга дітям": вчителька пояснила, чому повернення ДПА гарна ідея Вчителька звернулась до батьків напередодні Дня вчителя, її крик душі підтримали інші 3 робочі дні замість п’яти: Україна готується до найгучнішої трудової реформи ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
    Показати ще

    Марокканські млинці, кадр з відео
    Марокканські млинці, кадр з відео

  3. Смажимо на сухій сковороді: 1 хвилину з одного боку і всього 15 секунд з іншого - і млинець готовий.

  4. Відразу подаємо з м'яким вершковим маслом та улюбленими добавками.

Порада від шефів: спробуйте чергувати мед із ягідним варенням - кожен шматочок буде маленьким святом для смакових рецепторів.

Марокканські млинці, кадр з відео
Марокканські млинці, кадр з відео

Ці млинці не просто їжа - це можливість почати день з радістю та легкістю, які дарують лише справжні марокканські рецепти.

Нагадаємо про секретну пасту з куркою, яка тане в роті: готуємо за 20 хвилин, рецепт.

Раніше ми повідомляли про теплий рецепт для осіннього, дощового дня: гарбузовий хліб, що тане в роті.