Якщо ви думали, що звичайні млинці це все, що може запропонувати ранок, приготуйтеся до відкриття.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМарокканські млинці вражають своєю неймовірною легкістю, а смак - легкий, ніжний і солодкуватий. Вони буквально тануть у роті і ідеально підходять як до меду, так і до сметани або улюбленого варення.
Що вам знадобиться:
- Тепле молоко – 300 мл
- Тепла вода - 300 мл
- Сухі дріжджі – 1 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Яйце - 1 шт.
- Манка — 125 г
- Борошно - 300 г
Як приготувати:
-
З'єднуємо тепле молоко та воду, додаємо дріжджі та трохи меду (можна цукор - вибір за вами).
-
Втручаємо яйце, манку, борошно, розпушувач і дрібку солі. Залишаємо тісто в теплому місці на 30-60 хвилин, щоб воно стало легким та пишним.
Популярні новини зараз"Ведмежа послуга дітям": вчителька пояснила, чому повернення ДПА гарна ідея Вчителька звернулась до батьків напередодні Дня вчителя, її крик душі підтримали інші 3 робочі дні замість п’яти: Україна готується до найгучнішої трудової реформи ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватисьПоказати щеМарокканські млинці, кадр з відео -
Смажимо на сухій сковороді: 1 хвилину з одного боку і всього 15 секунд з іншого - і млинець готовий.
-
Відразу подаємо з м'яким вершковим маслом та улюбленими добавками.
Порада від шефів: спробуйте чергувати мед із ягідним варенням - кожен шматочок буде маленьким святом для смакових рецепторів.
Ці млинці не просто їжа - це можливість почати день з радістю та легкістю, які дарують лише справжні марокканські рецепти.
Нагадаємо про секретну пасту з куркою, яка тане в роті: готуємо за 20 хвилин, рецепт.
Раніше ми повідомляли про теплий рецепт для осіннього, дощового дня: гарбузовий хліб, що тане в роті.