Брускетта - одна з кращих швидких закусок, рецептів якої можна придумати безліч. Сьогодні
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСкибочки житнього хліба
1 чашка тонко нарізаних печериць
2 ст.л. оливкової олії
2 зубчики часнику
½ ч.л. розмарину
Сіль, перець - за смаком
1 невелика цибулина
1 авокадо
2 ст.л. лимонного соку
Спосіб приготування:
Нагрійте 1 ст.л. олії на сковороді. Додайте подрібнену цибулю, часник і обсмажуйте на середньому вогні 2-3 хвилини.
Додайте печериці та розмарин. Посмажте гриби до рум'яності. Посоліть та додайте перець за смаком. Авокадо розімніть виделкою або блендером до стану пюре.
Додайте лимонний сік, сіль, перець і перемішайте.
Злегка змастіть хліб маслом. Підсмажте на сковороді, грилі або в духовці до золотистої скоринки.
Намажте на кожну скибочку пасту з авокадо, зверху викладіть шампіньйони. Можна посипати брускетти зеленою цибулею і полити оливковою олією.