Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 2
Інгредієнти:
400 г картоплі, очистити і нарізати чіпсами
1 ч. л. рослинного масла
1 велике яйце, розділити на білки і жовтки
½ лимона
маленький свіжий лимонний чебрець
2 х 150 г філе тріски без шкіри, без кісток
150 г гороху, для подачі
1 лимон, нарізати кільцями, для подачі
сіль і мелений чорний перець
Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 220 градусів. Приготувати протвінь для випічки.
- Смажимо чіпси протягом 3-4 хвилин, потім добре проціджуємо. Наливаємо 1 чайну ложку масла в протвінь і нагріваємо в духовці. Додаємо чіпси в один шар і запікаємо протягом 20 хвилин.
- В цей же час, збиваємо яєчний жовток, лимонну цедру, лимонний чебрець, сіль і перець. В окремій чистій скляній чаші яєчний білок збиваємо до появи м'якої піни. Додаємо жовток в білок.
- Занурюємо рибу в суміш яєць, потім переміщаємо на деко для випічки і випікаємо протягом 15-20 хвилин або до готовності і підсмажування.
- Варимо горох у воді протягом 2-3 хвилин. Подаємо рибу і чіпси з горохом і лимонними кільцями.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з авокадо і помідорами черрі.