Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 2

Інгредієнти:

400 г картоплі, очистити і нарізати чіпсами
1 ч. л. рослинного масла
1 велике яйце, розділити на білки і жовтки
½ лимона
маленький свіжий лимонний чебрець
2 х 150 г філе тріски без шкіри, без кісток
150 г гороху, для подачі
1 лимон, нарізати кільцями, для подачі
сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Приготувати протвінь для випічки.
  2. Смажимо чіпси протягом 3-4 хвилин, потім добре проціджуємо. Наливаємо 1 чайну ложку масла в протвінь і нагріваємо в духовці. Додаємо чіпси в один шар і запікаємо протягом 20 хвилин.
  3. В цей же час, збиваємо яєчний жовток, лимонну цедру, лимонний чебрець, сіль і перець. В окремій чистій скляній чаші яєчний білок збиваємо до появи м'якої піни. Додаємо жовток в білок.
  4. Занурюємо рибу в суміш яєць, потім переміщаємо на деко для випічки і випікаємо протягом 15-20 хвилин або до готовності і підсмажування.
  5. Варимо горох у воді протягом 2-3 хвилин. Подаємо рибу і чіпси з горохом і лимонними кільцями.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з авокадо і помідорами черрі.