Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
2 філе лосося
4-5 ст. л. темного соєвого соусу
1 лайм, лише сік
1 маленький чилі
2 ст. л. кленового сиропу
1 часникова гвоздика, дрібно нарізати
1 шматок імбиру, дрібно нарізати
1 лист яєчної локшини
пучок коріандру, нарізати
1 ст. л. кунжутної олії
додатковий сік лайма
Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Приготування:
- Нагріваємо трохи оливкової олії на сковороді і обсмажуємо імбир, часник і чилі.
- Додаємо сік лайма і виливаємо соєвий соус. Додаємо кленовий сироп і готуємо протягом 1 хвилини або до тих пір, поки консистенція не загусне.
- Тим часом обсмажуємо дві частини лосося протягом 2 хвилин з кожного боку гаряей сковороді.
- Коли соус готовий, додаємо лосось в сковорідку соусу теріякі.
- Готуємо локшину, додавши кунжутне масло, приправу, коріандр, і сік лайма. Подавайте лосося з локшиною і коріандром.
На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт морквяного пирога.