Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

2 філе лосося
4-5 ст. л. темного соєвого соусу
1 лайм, лише сік
1 маленький чилі
2 ст. л. кленового сиропу
1 часникова гвоздика, дрібно нарізати
1 шматок імбиру, дрібно нарізати
1 лист яєчної локшини
пучок коріандру, нарізати
1 ст. л. кунжутної олії
додатковий сік лайма

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Приготування:

  1. Нагріваємо трохи оливкової олії на сковороді і обсмажуємо імбир, часник і чилі.
  2. Додаємо сік лайма і виливаємо соєвий соус. Додаємо кленовий сироп і готуємо протягом 1 хвилини або до тих пір, поки консистенція не загусне.
  3. Тим часом обсмажуємо дві частини лосося протягом 2 хвилин з кожного боку гаряей сковороді.
  4. Коли соус готовий, додаємо лосось в сковорідку соусу теріякі.
  5. Готуємо локшину, додавши кунжутне масло, приправу, коріандр, і сік лайма. Подавайте лосося з локшиною і коріандром.

На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт морквяного пирога.