Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: виходить 12 оладок

Інгрідієнти:
200 г несолоного масла
200 р цукру
200 г меду
400 г вівсянки
50 г горіхів, сухофруктів або імбиру, нарізаного або висушеного кокосу(необов'язково)
Вам також знадобиться форма для випічки розміром 20 см х 30 см, змастити маслом

Приготування:
1. Кладемо масло, цукор і мед в каструлю і нагріваємо, періодично помішуючи, поки масло не розтане і цукор не розчиниться. Додаємо вівсянку і горіхи, фрукти, імбир або кокос, і добре перемішуємо.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще


2. Переносимо суміш у гарячу форму для випікання. Розгладжуємо поверхню спинкою ложки. Випікаємо в попередньо розігрітій духовці при 180 градусах протягом 15-20 хвилин, до злегка золотистого кольору по краях, але все ж злегка м'якої консистенції посередині. Даємо охолонути у формі, потім виймаємо і розрізаємо на квадрати.

На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт лосося теріякі.