Час підготовки: одна ніч
Час готування: менше 10 хвилин
Порції: 8
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгрідієнти:
8 м'яких або пряних зелених чилі
3 ст. л. срібної текіли
1 ст. л. подвійних вершків
350 г білого шоколаду, нарізати
½ лайма, тільки сік
25 г несолоного масла, нарізати
1 ч. л. морської солі
Приготування:
1. Вирізаємо розріз уздовж середини кожного чилі і обережно виймаємо насіння.
2. Поміщаємо чилі в герметичний контейнер і додаємо дві столові ложки текіли. Залишаємо просочитися протягом 48 годин. Замочування прибирає гостроту.
3. Нагріти 5 см води в каструлі. Кладемо теплозахисну миску на верхівку каструлі, переконавшись, що дно чаші не торкається води. Поміщаємо вершки та 50 г білого шоколаду в миску. Гріємо на маленькому вогні, щоб шоколад танув.
4. Знімаємо чашу з вогню і додаємо решту текіли, сік лайма і масло. Збиваємо все до тих пір, поки воно не стане гладким ганашем, виливаємо в герметичний контейнер, а потім охолоджуємо на ніч.
5. Для заповнення чилі, беремо чайну ложку і зачерпуємо приблизно половину чайної ложки ганаша і заливаємо її в чилі. Поміщаємо в холодильник, щоб охолодитися.
6. Залишки білого шоколаду, нагріваємо тим же способом поки він не розтане. Потім даємо охолонути до 27 градусів.
7. Занурюємо кожен чилі в шоколад, щоб покрити, а потім посипаємо морською сіллю. Складаємо їх на лист для випічки, накритий пергаментом, і залишаємо в холодильнику, щоб охолонути. Подаємо цілими або скибочками.
На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт індійської райти.