Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії
50 г несолоного масла
1 зубчик часнику, дрібно нарізати
1 цибулина, дрібно нарізати
150 г картоплі, нарізати невеликими кубиками
200 г солодкої кукурудзи
600 мл гарячого овочевого бульйону
50 мл подвійних вершків
сіль і мелений чорний перець
1 ч. л. свіжого лука, дрібно нарізати

Приготування:

Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

1. Нагріваємо оливкову олію в сковороді на середньому вогні. Як тільки масло розтопилося, додаємо часник, цибулю і картоплю і смажимо протягом п'яти хвилин.

2. Додаємо кукурудзу і продовжуємо обсмажувати ще дві хвилини.

3. Додаємо бульйон, доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і готуємо протягом п'яти хвилин.

4. Перемішуємо в вершках і приправляємо за смаком сіллю і чорним перцем, потім виливаємо в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності.

5. Для подачі, виливаємо в теплу миску і прикрашаємо зеленню.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сальси за один крок.