Час підготовки: 2 години
Час приготування: не потрібно
Порції: 4-6

Інгрідієнти:

250 г маскарпоне
3 яйця, розділені
2 ст. л. цукрової пудри
100 г хрусткої нуги, нарізати вручну

Приготування:

Популярні новини зараз
Заплатили — і стали боржниками: українцям пояснили підступну помилку у платежах за газ До 6 грн за 1 кВт: коли в Україні планують підняти тариф на світло Українці отримують дивні смс від ТЦК: юристи пояснили, як реагувати Пенсіонерам виплатять надбавки: хто може отримати 1180 гривень
Показати ще

1. Відокремлюємо яйця.

2. Кладемо жовтки і цукор в миску і збиваємо до повітряної консистенції.

3. Додаємо маскарпоне і продовжуємо збивати.

4. Додаємо нарізану нугу.

5. Додаємо збиті яєчні білки.

6. Змащуємо прямокутну форму пергаментним папером або фольгою.

7. Виливаємо суміш у форму.

8. Заморожуємо протягом декількох годин перед подачею на стіл.

9. Накладаємо морозиво на сервірувальне блюдо і прикрашаємо кавовими зернами і / або подрібненими фундуками.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грецького салату.