Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
2 ст. л. оливкової олії
400 г яловичини
1 цибуля, нарізати кубиками
2 зубчики часнику, нарізати
100 г моркви, натерти
2 х 400 г в'ялених помідорів
400 мл бульйону з яловичини
400 г сирих спагеті
сіль і перець
Приготування:
1. Нагріваємо велику сковороду на середньому вогні. Додаємо столову ложку оливкової олії і додаємо яловичий фарш і щіпку солі і перцю. Готуємо фарш до тих пір, поки він не стане золотистого кольору. Після обсмажування, переносимо фарш в миску і відставляємо.
2. Додаємо ще одну столову ложку масла в сковороду, на якій ви підсмажили фарш. Додаємо цибулю і дрібку солі і обережно обсмажуємо протягом 5-6 хвилин, або до тих пір, поки вони не стануть пом'якшеними і напівпрозорими. Додаємо часник і смажимо ще 2 хвилини. Додаємо терту моркву, потім виливаємо фарш і весь сік назад в сковороду.
3. Додаємо помідори і добре перемішуємо. Вливаємо бульйон, доводимо до кипіння і потім зменшуємо температуру, щоб все обережно кипіло протягом 45 хвилин або поки соус не стане густим і насиченим.
4. Для спагетті, нагріваємо велику каструлю з водою і додаємо дрібку солі. Варимо у відповідності з інструкціями на упаковці. Як тільки спагетті будуть готові, зливаємо і додаємо до соусу. Добре перемішуємо й подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт креветок на грилі.