Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 2

Інгрідієнти:

500 г борошна
2 ч. л. солі
2 упаковки дріжджів
2 ст. л. оливкової олії
400 мл холодної води
оливкова олія

морська сіль

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Приготування:

1. Поміщаємо борошно, сіль, дріжджі, оливкову олію і 300 мл води у велику миску. Акуратно перемішуємо рукою або дерев'яною ложкою, щоб сформувати тісто, потім вимішуємо тісто в мисці протягом п'яти хвилин, поступово додаючи воду, що залишилася.

2. Місимо тісто вручну в мисці приблизно п'ять хвилин.

3. Наносимо тісто на змащену маслом поверхню і продовжуємо замішувати ще п'ять хвилин. Повертаємо тісто в миску, прикриваємо і залишаємо піднятися до двох разів за розміром.

4. Викладаємо на 2 великих листа для випічки папір для випічки. Поділяємо тісто на дві частини. Викладаємо кожну порцію на лист для випічки, потім залишаємо на годину.

5. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Змащуємо буханця хліба маслом, посипаємо дрібною морською сіллю, а потім випікаємо в духовці протягом 20 хвилин. При приготуванні, поливаємо невеликою кількістю оливкової олії і подаємо гарячим або теплим.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт піци маргарити.