Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8-10

Інгрідієнти:

225 г яблук, очищених
½ лимона
2 ст. л. води
15 г масла
1 ч. л. цукрової пудри

Приготування:

Популярні новини зараз

Штраф в 30-50 тисяч і суд: що загрожує українцям без Covid-сертифіката в транспорті

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук показав дорогу людину, яка 27 років йде з ним пліч-о-пліч по життю: "Люблю тебе"

Ксенія Мішина вразила виглядом після примирення з Еллертом: "Обличчя в кров"

Донька Анастасії Заворотнюк почала ходити "в жалобі": "Сумно, дуже..."

Показати ще

1. Кладемо яблука в каструлю з лимонною цедрою і водою. Накриваємо і варимо на повільному вогні, поки вони не стануть м'якими.

2. Знімаємо з вогню і збиваємо в маслі і цукрі.

3. Подаємо охолодженим, або зберігаємо в холодильнику.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт спагетті Болоньєзе.