Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8-10
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
225 г яблук, очищених
½ лимона
2 ст. л. води
15 г масла
1 ч. л. цукрової пудри
Приготування:
Популярні новини зараз
Українських чоловіків можуть "повернути" додому вже зовсім скоро: від мобілізації не сховатися
"ПриватБанк" почне знімати до 225 гривень щомісяця із клієнтів: кого торкнеться з 1 червня
Віктор Ющенко звинуватив Юлію Тимошенко у економічному занепаді України: "Вкрала 15 років"
Була відомою українською телеведучою, а тепер риє могили в ЄС: що сталося з Литвин-Комаровською
Показати ще
1. Кладемо яблука в каструлю з лимонною цедрою і водою. Накриваємо і варимо на повільному вогні, поки вони не стануть м'якими.
2. Знімаємо з вогню і збиваємо в маслі і цукрі.
3. Подаємо охолодженим, або зберігаємо в холодильнику.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт спагетті Болоньєзе.