Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8-10

Інгрідієнти:

225 г яблук, очищених
½ лимона
2 ст. л. води
15 г масла
1 ч. л. цукрової пудри

Приготування:

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 27 червня: день невизначеності та несподіваних перешкод – прогноз для всіх знаків Зодіаку Українцям масово повертають гроші за комуналку: терміново перевірте усі квитанції Українців змусять оновити паспорт: придивіться до ID-картки – декому вже пора Судний день або масовий психоз 5 липня: пророцтво "нової Ванги" змушуєте нервувати, починається вже
Показати ще

1. Кладемо яблука в каструлю з лимонною цедрою і водою. Накриваємо і варимо на повільному вогні, поки вони не стануть м'якими.

2. Знімаємо з вогню і збиваємо в маслі і цукрі.

3. Подаємо охолодженим, або зберігаємо в холодильнику.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт спагетті Болоньєзе.