Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

60 г цибулі-шалот, нарізати
50 г масла
щіпка солі
400 г диких грибів
570 мл води
290 мл курячого бульйону
сіль і мелений чорний перець, за смаком
50 г унції масла

Для гарніру:
100 г диких грибів, приготовані і промиті
50-100 г фундука

Популярні новини зараз
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

Приготування:

1. Смажимо цибулю-шалот в олії з дрібкою солі протягом 3 хвилин.

2. Додаємо гриби і продовжуємо тушкувати протягом 5 хвилин.

3. Тепер додаємо воду і курячий бульйон.

4. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь. Готуємо протягом 20 хвилин.

5. Обсмажуємо гриби і фундук в маслі, для гарніру.

6. Через 20 хвилин виливаємо в суп рідкий розчин і збиваємо до однорідності. Поміщаємо в каструлю і з допомогою ручного блендера в олію. Додаємо приправу і подаємо, прикрашаємо солоними грибами і фундуком.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт рисового пудингу.