Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгрідієнти:

175 г заморожених змішаних ягід, розморозити
340 г обезжиреного грецького йогурту
10 г мигдалю

Приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам доплатять понад 1500 грн: хто отримає одразу дві надбавки Перевірки ТЦК насправді незаконні: що не мають права вимагати Гроші більше не прийдуть: в Україні масово скоротять кількість пільговиків Новий етап мобілізації у серпні: хто з українців – пріоритетна ціль для ТЦК
Показати ще

1. Накладаємо ложкою йогурт в дві склянки, потім насипаємо половину ягід, а потім повторюємо ці шари.

2. Посипаємо пластівцями мигдалю і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт дхала: індійського супу-пюре.