Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгрідієнти:

175 г заморожених змішаних ягід, розморозити
340 г обезжиреного грецького йогурту
10 г мигдалю

Приготування:

Популярні новини зараз
Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло У 2026 році залишитесь без квартири: чиє право власності оскаржать Ухилянтів більше не візьмуть на роботу: роботодавців змусять перевіряти ПриватБанк бере комісію за зняття грошей: про які додаткові витрати варто знати
Показати ще

1. Накладаємо ложкою йогурт в дві склянки, потім насипаємо половину ягід, а потім повторюємо ці шари.

2. Посипаємо пластівцями мигдалю і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт дхала: індійського супу-пюре.