Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгрідієнти:

175 г заморожених змішаних ягід, розморозити
340 г обезжиреного грецького йогурту
10 г мигдалю

Приготування:

Популярні новини зараз
Сніг, дощі та посуха: якою погода буде восени у різних містах України В Україні визначили,в якому віці не можна сідати за кермо: що змінилося для водіїв Українців лякають складною зимою: які міста можуть поринути у темряву і холод Порошенко використав похорон Парубія для цинічної політичної самореклами – експерт
Показати ще

1. Накладаємо ложкою йогурт в дві склянки, потім насипаємо половину ягід, а потім повторюємо ці шари.

2. Посипаємо пластівцями мигдалю і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт дхала: індійського супу-пюре.