Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: виходить 2 маленьких багета

Інгредієнти:

250 г білого борошна
5 г солі
5 г дріжджів
30 мл оливкової олії
180 мл води

Приготування:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

1. Поміщаємо борошно, сіль, дріжджі, оливкову олію і велику частину води в кухонний комбайн.

2. Починаємо змішувати на повільній швидкості, поступово додаючи решту води, поки не отримаємо гладке тісто. Це займе близько п'яти хвилин.

3. Кладемо тісто в змащену олією миску, накриваємо і залишаємо на дві години.

4. Кладемо тісто на змащену маслом поверхню. Поділяємо тісто на дві частини.

5. Відкидаємо тісто, розтягуємо і складаємо, а потім катаємо у форму багета.

6. Поміщаємо на велику форму для випічки, накриваємо і залишаємо на деякий час.

7. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

8. Випікаємо багети протягом 30 хвилин. Потім знижуємо температуру до 200 градусів і печемо ще 10 хвилин. Запечені багети повинні бути золотисто-коричневими і мати легкий блиск.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запечених злив з маскарпоне.