Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 20 шт.

Інгрідієнти:

4 яйця, тільки білі
340 г цукрової пудри
340 г мигдалю
30 мл лікеру амаретто
масло для змащування

Приготування:

Популярні новини зараз
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 170 градусів.

2. У великій мисці збиваємо яєчні білки.

3. Змішуємо цукор і мигдаль.

4. Додаємо лікер амаретто і акуратно змішуємо, поки не отримаємо гладку пасту.

5. Змащуємо маслом форму для випікання.

6. Використовуючи чайну ложку, розміщуємо печиво на формі.

7. Випікаємо близько 15 хвилин до золотистого кольору. Залишаємо, щоб трохи охолонути, а потім подаємо або зберігаємо в герметичному контейнері.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт найніжнішого крем-брюле.