Час підготовки: добу
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8

Інгрідієнти:

6 великих яєць
200 г цукру
250 г маскарпоне
250 мл вершків
250 мл кави еспрессо
170 мл солодкого вина Марсала
30-40 шт. печива для тірамісу
какао-порошок

Приготування:

Популярні новини зараз
"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень Школи і садочки відмовляються приймати дітей: що вимагають від батьків Українським водіям готують нові штрафи з 1 листопада: за що каратимуть Мобілізація набере обертів: кому загрожує втрата броні та відстрочки
Показати ще

1. У великій мисці збиваємо яєчні жовтки і цукор до однорідності. Змішуємо маскарпоне в суміш яєць, поки вони не будуть добре скомбіновані.

2. В окремій мисці збиваємо вершки. За допомогою металевої ложки додаємо збиті вершки в маскарпоне, суміш яєць і цукру.

3. В іншій дуже чистій мисці збиваємо яєчні білки до повітряної піни. Додаємо в суміш маскарпоне, вершків та яєць.

4. Кладемо третину суміші маскарпоне, яєць і вершків у велике блюдо розміром близько 23 см х 33 див.

5. Змішуємо еспресо і Марсала разом у дрібній мисці. Занурюємо половину печива в суміш еспрессо і Марсала, потім кладемо їх поверх маскарпоне і вершкової суміші в блюдо. (Повторюємо замочування і нашарування.)

6. Останній шар покриваємо гарненько маскарпоне. Залишаємо в холодильнику на 24 години.

7. Посипаємо какао-порошком перед подачею.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженого курчати чорізо.