Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 450 мл

Інгрідієнти:

450 мл оливкової олії
20 г сушених червоних чилі, подрібнених
3-4 цілісних сушених червоних чилі

Приготування:

Популярні новини зараз
Обмежено придатним в армії знайшли важку роботу: куди відправлять після мобілізації У ТЦК ходитимете, як на роботу: контроль над чоловіками посилять ще більше Гороскоп на сьогодні 2 квітня: яким знакам Зодіаку краще не ризикувати у середу Гороскоп на квітень-2025 для всіх знаків Зодіаку: тертя Козорогів, витрати Дів та нові зустрічі Овнів просто в день народження
Показати ще

1. Обережно нагріваємо оливкову олію в каструлі. Додаємо пластівці чилі і цільні чилі в олію і смажимо протягом 3-4 хвилин. Знімаємо з вогню і залишаємо трохи охолодитися.

2. Коли масло охолоне, ретельно виливаємо його в стерилізовану герметизированную скляну пляшку з допомогою воронки. Додаємо сушений чилі з сковороди і запечатуємо пляшку.

3. Тримаємо в холодильнику пляшку і використовуємо протягом одного тижня.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тірамісу.