Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

1 ст. л. оливкової олії
1 цибуля-порей
1 велика морква
1 солодка картопля
1 стебло селери, розрізане на дрібні шматки
морська сіль і мелений чорний перець
1 ч. л. кмину
1 х 400 помідор
2 ст. л. бальзамічного оцту
570 мл рослинного бульйону
150 г зеленої фасолі
1 сира ковбаса чорізо (близько 110 м), розрізана на дрібні шматки

Приготування:

Популярні новини зараз
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

1. Нагріваємо оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні. Додаємо цибулю-порей, моркву, солодку картоплю і селеру і обсмажуємо протягом 10-12 хвилин, або поки овочі не почнуть пом'якшуватися.

2. Приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем і додаємо кмин, помідори, бальзамічний оцет, чебрець, овочевий соус і зелені боби. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 40-45 хвилин, або поки овочі не стануть м'якими.

3. Між тим, нагріваємо сковорідку на середньому вогні і обсмажуємо чорізо 10-12 хвилин або до хрусткої скориночки і золотисто-коричневого кольору.

4. Видаляємо чебрець з супу і помішуємо в чорізо. Приправляємо за смаком сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

5. Виливаємо суп в теплі супові миски і подаємо з хрустким хлібом збоку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжньої медової пахлави.