Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

290 мл арахісового масла
2 яйця, тільки жовтки
1 зубчик часнику, подрібнений
1 ч. л. порошкової гірчиці
1 ч. л. солі
чорний перець
1 ч. л. білого винного оцту

Приготування:

Популярні новини зараз
Відстрочка не допоможе: ТЦК можуть відправити на ВЛК навіть з "бронею" - кого це торкнеться ТЦК буде безпощадним до цих жінок: кому загрожують штрафи на рівні з чоловіками Продається на ринках та магазинах: в Україні з'явився на прилавках смертельно небезпечний продукт Сивина - не перешкода: почалася активна мобілізація українців похилого віку, де знадобляться дідусі 60+
Показати ще

1. Насамперед, поміщаємо яєчні жовтки в миску, додаємо подрібнений часник, гірчичний порошок, сіль і трохи чорного перцю. Змішуємо все це разом добре. Потім, збиваємо все міксером, додаємо масло в суміш яєць і знову збиваємо.

2. Збиваємо масло, поки суміш не загусне, потім додаємо ложку оцту.

3. Коли все масло додано, додаємо більше солі і перцю, якщо це необхідно.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт овочевого супу з смаженими ковбасками.