Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8

Інгрідієнти:

125 г масла або маргарину
125 г цукру
2 яйця
125 г борошна
збиті подвійні вершки, для подачі

Приготування:

Популярні новини зараз
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
Показати ще

1. Нагріваємо духовку до 180 градусів.

2. На дві форми для випічки розміром 18 см кладемо пергамент.

3. Збиваємо масло і цукор разом до однорідності.

4. Збиваємо з яйцями.

5. Просіваємо борошно і перемішуємо з допомогою великої металевої ложки.

6. Суміш повинна мати м'яку консистенцію; якщо ні, додаємо трохи молока.

7. Поділяємо суміш між формами і обережно розподіляємо шпателем. Випікаємо протягом 20-25 хвилин. Даємо постояти протягом 5 хвилин.

8. Щоб склеїти два коржа разом використовуємо варення, лимонний сир або збиті вершки і ягоди.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт соковитої яловичини з перцем і листям салату.