Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 ст. л. рослинного масла
1 цибуля, нарізана
450 г моркви
1 ч. л. земляний коріандр
1,2 літра рослинного бульйону
великий пучок свіжого коріандру, грубо нарізаний
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій: у кого та на скільки зростуть виплати Кабмін вносить зміни до бронювання: кого торкнуться нові правила Двохзонні електролічильники втратять сенс: споживачі можуть залишитися без 50% знижки "Наступ по всьому фронту": Росія готується до масштабної атаки – експерт назвав міста, які опиняться під ударом
Показати ще

1. Нагріваємо олію у великій каструлі і додаємо цибулю і моркву. Готуємо протягом 3-4 хвилин до початку розм'якшення.

2. Перемішуємо з меленим коріандром.

3. Додаємо овочевий бульйон і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні, поки овочі не стануть м'якими.

4. Збиваємо ручним блендером до однорідності. Розігріваємо в чистій каструлі, перемішуємо зі свіжим коріандром і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжньої медової пахлави.