Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1

Інгрідієнти:

50 г коричневої або зеленої сочевиці, промити
50 г огірок, нарізаний кубиками
4 помідори черрі, навпіл
2 цибулини, дрібно нарізані
2 ч. л. знежиреного заправки для салату
1 ст. л. нарізаної свіжої м'яти (за бажанням)
40 г жирного фета-сиру

Приготування:

Популярні новини зараз
Українці отримують дивні смс від ТЦК: юристи пояснили, як реагувати Гроші знайдуть на іншій карті: як з 1 серпня зміниться безготівкова оплата для всіх українців Замість броні – повістка: українців масово мобілізують під час оформлення – ТЦК вимагають утихомирити Не вважається поборами: школам дозволили брати гроші з батьків – за які послуги
Показати ще

Змішуємо сочевицю, огірки, помідори черрі, зелений лук, заправку і м'яту в невеликій дрібної мисці. Посипаємо зверху сиром фета і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт картопляного супу-пюре з цибулею.