Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 4-6

Інгрідієнти:

8 великих яєчних білків
щіпка солі
350 г цукру
2 ст. л. кукурудзяного борошна
вершків щіпка тартару
1 ч. л. білого винного оцту
4 краплі ванільного концентрату
300 мл вершків
тропічні фрукти, наприклад манго, ананас, маракуя

Приготування:

Популярні новини зараз
Не чекайте – гроші не дадуть: у червні частина українців залишиться без соціальних виплат Нові правила для ВПО: що зміниться з 1 липня 2025 року і хто залишиться без грошей Перевірте, чи є у списку: українцям почали виплачувати по 10 800 гривень Більше ніяких бусиків та бійок з ухилянтами: ТЦК зобов'язали проводити мобілізацію за новими правилами
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Покриваємо деко папером для випічки. Малюємо коло на 20 см на папері.

2. Збиваємо яєчні білки з половиною цукру і солі в чистій мисці до появи піни. Продовжуємо бити, додаючи цукор, що залишився. Посипаємо кукурудзяним борошном, вершками з тартара, оцтом і ванільним концентратом і акуратно перемішуємо металевою ложкою.

3. Розносимо суміш яєчного білка на папері в межах кола. Згладжуємо верх і вирівнюємо боки. Поміщаємо в духовку і негайно зменшуємо тепло до 150 і запікаємо 1 годину.

4. Вимикаємо духовку, залишаємо двері злегка прочиненими і даємо повністю охолонути. Викладаємо безе на тарілку, прикрашаємо кремом і тропічними фруктами.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запеченої курки.