Інгрідієнти:
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися2 склянки несолоного арахісу
1/4 - 3/4 ч. л. кошерної солі
1-2 ч. л. меду
1-3 ч. л. рослинного масла, якщо необхідно
Приготування:
1. Додаємо 1/3 чашки смаженого арахісу в миску кухонного комбайна.
2. Додаємо смажений арахіс в кухонний комбайн. Обробляємо 1 хвилину, потім очищаємо бічні частини чаші гумовим шпателем.
3. Обробляємо ще 2 - 3 хвилини, поки арахісове масло не стане блискучим і гладким.
4. Додаємо бажану кількість солі і меду, потім обробляємо до однорідності.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фрітати з часником і грибами.