Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

250 г борошна
250 г цукру
1,5 ч. л. розпушувача
3 яйця
250 г висушеної чорної вишні, нарізаною
125 г цілих лісових горіхів
1 лимон

Приготування:

Популярні новини зараз
Перереєструйте нерухомість якомога швидше: можна втратити квартиру Повістки для студентів: хто зустрінеться з ТЦК Виплати на дітей надійдуть за новими правилами ПриватБанк без попередження блокує рахунки
Показати ще

1. Для біскотті попередньо розігріваємо духовку до 150 градусів. Наносимо на деко папір для випічки.

2. Змішуємо борошно, цукор і розпушувач в мисці, поки вони не будуть добре скомбіновані.

3. Збиваємо половину яєць до однорідності. Поступово додаємо яйце, що залишилося, трохи за раз, переконавшись, що все яйце повністю включено в суміш, перш ніж додавати більше, поки суміш не стане як тісто.

4. Додаємо вишні, фундук і лимонну цедру і добре перемішуємо.

5. Поділяємо тісто на шість рівних частин. Робимо кожну порцію форму ковбаси діаметром близько 3 см, використовуючи ваші руки. Акуратно згладжуємо кожну порцію тіста долонею.

6. Поміщаємо кожну ковбаску на підготовлений піддон для випічки, залишаючи проміжок 6 см. Випікаємо в духовці протягом 15-20 хвилин.

7. Виймаємо «ковбаски» з духовки і відкладаємо на 10 хвилин, щоб охолодитися.

8. Використовуючи зубчастий ніж розрізаємо шматочки по 5 см. Роpкладаємо скибочки на підкладці для випічки і повертаємо їх у духовку ще на 6-8 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вишневого пирога.