Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 велика цвітна капуста
2 часникових гвоздики
1½ ч. л. насіння кмину
червоні пластівці чилі (за бажанням)
1 ст. л. оливкової олії
600 мл гарячого овочевого бульйону
1 х 400 г кокосового молока
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Українцям встановили обмеження: не вдасться перевезти через кордон Київ та інші міста будуть розбиті: волонтерка спрогнозувала невтішне майбутнє для українців Гороскоп на сьогодні 3 липня: неприємні сюрпризи, перешкоди у кар'єрі та несподівані витрати – прогноз для всіх знаків Зодіаку Повісток можна не боятися: низку українців звільнять у липні від мобілізації – кому пощастить
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 190 °. Змішуємо цвітну капусту і часник разом на великому піддоні для випічки, посипаємо насінням кмину і чілі пластівцями. Смажимо протягом 25-30 хвилин або до золотистого кольору.

2. Вливаємо бульйон і кокосове молоко у велику каструлю і доводимо до кипіння. Вичавлюємо з смаженого часнику сік і додаємо його і капусту в рідину. Варимо обережно 10 хвилин.

3. Видаляємо суп з вогню і збиваємо, використовуючи блендер. Приправляємо до смаку сіллю і перцем.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжньої арахісової пасти.