Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 велика цвітна капуста
2 часникових гвоздики
1½ ч. л. насіння кмину
червоні пластівці чилі (за бажанням)
1 ст. л. оливкової олії
600 мл гарячого овочевого бульйону
1 х 400 г кокосового молока
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 190 °. Змішуємо цвітну капусту і часник разом на великому піддоні для випічки, посипаємо насінням кмину і чілі пластівцями. Смажимо протягом 25-30 хвилин або до золотистого кольору.

2. Вливаємо бульйон і кокосове молоко у велику каструлю і доводимо до кипіння. Вичавлюємо з смаженого часнику сік і додаємо його і капусту в рідину. Варимо обережно 10 хвилин.

3. Видаляємо суп з вогню і збиваємо, використовуючи блендер. Приправляємо до смаку сіллю і перцем.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжньої арахісової пасти.