Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгрідієнти:

2 манго
250-300 мл холодного молока
½-1 ч. л. меду або за смаком, в залежності від розміру і солодощі манго
кубики льоду

Приготування:

Популярні новини зараз
У "Резерв+" з'явилась "мітка ухилянта": як виправити свої взаємовідносини з ТЦК Ухилянтів порадували нововведеннями: без візиту до ТЦК і суттєва знижка Не бери слухавку: шахраї дзвонять саме із цих номерів - і ти вже в їхній пастці Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування
Показати ще

1. Розрізаємо манго навпіл.

2. Обрізаємо кістку, щоб зняти якомога більше м'якоті, залишивши сік.

3. Видаляємо шкірку. Повторюємо це з іншим манго. Збиваємо м'якоть в кухонному комбайні або блендері.

4. Додаємо молоко і мед і збиваємо до тих пір, поки він не стане густою гладкою масою. Охолоджуємо до готовності до вживання. Додаємо кубики льоду і подаємо прямо з холодильника.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пряних тушкованих овочів.