Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгрідієнти:

2 манго
250-300 мл холодного молока
½-1 ч. л. меду або за смаком, в залежності від розміру і солодощі манго
кубики льоду

Приготування:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1. Розрізаємо манго навпіл.

2. Обрізаємо кістку, щоб зняти якомога більше м'якоті, залишивши сік.

3. Видаляємо шкірку. Повторюємо це з іншим манго. Збиваємо м'якоть в кухонному комбайні або блендері.

4. Додаємо молоко і мед і збиваємо до тих пір, поки він не стане густою гладкою масою. Охолоджуємо до готовності до вживання. Додаємо кубики льоду і подаємо прямо з холодильника.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пряних тушкованих овочів.