Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 2
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
1 упаковка подвійних вершків (близько 250 мл)
1 або 2 великих безе
1 хороша жменька ожини
1 жменька з несолоними фісташками
ванільне морозиво
цукрова пудра
Приготування:
1. Вершки збиваємо в мисці.
2. Розбиваємо безе в вершках. Розкидаємо ожину, горіхи.
3. Поміщаємо велику ложку ванільного морозива на дно двох тарілок і зверху ложками прикрашаємо ожиною і цукровою пудрою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт рибної запіканки.