Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 20

Інгрідієнти:

Для паличок:
1 х 500 г готового тіста
борошно для запилення
оливкова олія
копчена паприка
насіння кмину
морська сіль
Для гаспачо:
2 огірка
2 стебла селери
3 зубчики часнику, очищені, дрібно нарізані
1 невеликий лук, обрізаний і нарізаний
2 червоних перцю
2 жовтих перцю
8 сливових помідорів, нарізаних
75 мл оливкової олії
3 ст. л. білого бальзамічного оцту
сіль і мелений чорний перець



Приготування:

Популярні новини зараз

У Києві водії влаштували дикий махач на дорозі: "Куди преш, бар*н?"

Садовий накинувся на новоспечених депутатів через "ганебну" сесію: "Ні капелана, ні прапора"

Могилевська скинула не тільки вагу, але 20 років віку – виглядає як дівчинка

На Прикарпатті анорексія звела в могилу 19-річну дівчину: "Важила 29 кілограмів"

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Злегка змащуємо деко олією.

2. Розкачуємо листкове тісто на злегка борошняний поверхні до 0,5 см. Розрізаємо лист на 10 смужок, кожна шириною 1 див Змащуємо кожну смужку оливковою олією і посипаємо кмином і сіллю. Закручуємо кожен кінець смуги і кладемо на деко, відокремлені один від одного. Охолоджуємо протягом 10 хвилин в холодильнику.

3. Випікаємо палички протягом 10-15 хвилин, або до хрусткої скориночки і золотисто-коричневого кольору.

4. Для гаспачо поміщаємо огірок, селера, часник, зелений лук, перець і помідори в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності. Додаємо пасат, оливкова олія, оцет і табаско. Приправляємо до смаку сіллю, свіжомеленим чорним перцем і оцтом.

5. Виливаємо гаспачо в охолоджені стакани і прикрашаємо зеленню і базиліком.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт індійських коржів.