Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгрідієнти:

6 х 150 г філе філе лосося
сіль і мелений чорний перець
150 г вершкового сиру
маленький часник
½ лимона, тільки терта шкірка
25 г свіжих білих панірувальних сухарів
25 г грубо тертого пармезану
2 ст. л. нарізаної свіжої петрушки

паприка

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Приправляємо обидві сторони філе лосося і кладемо на змащений жиром лист для випічки.

3. Заливаємо вершковий сир з часником, сіллю і перцем і лимонною шкіркою.

4. Поділяємо на шість і розподіляємо зверху кожного філе лосося.

5. Змішуємо панірувальні сухарі, пармезан і петрушку в невеликій мисці і приправляємо.

6. Посипаємо зверху вершковим сиром і паприкою.

7. Випікаємо в духовці близько 15 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт баклажанів в йогурті.