Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-20 хвилин
Порції: 8

Інгрідієнти:

250 г борошна
2 ч. л. розпушувача
1 ч. л. кориці, плюс ½ ч. л.
щіпка солі
2 стиглих банана, пюре
150 г чорниці
3 ст. л. меду
3 ст. л. рослинного масла
1 велике яйце
185 мл молока
50 г цукрової пудри

Приготування:

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом 8 формочок для кексів.

2. Просіваємо борошно, розпушувач, корицю і сіль у велику миску. Додаємо банан і чорницю і, використовуючи вилку, злегка додаємо фрукти в борошно.

3. В окремій мисці злегка збиваємо мед, рослинне масло, яйце і молоко.

4. Додаємо рідкі інгредієнти в сухі і перемішуємо до тих пір, поки вони не будуть об'єднані.

5. Змішуємо додаткову половину чайної ложки кориці і цукрової пудри разом і посипаємо поверх тесту.

6. Випікаємо в духовці 20 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт булочок з кленовим сиропом і горіхами.