Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 20 шт.

Інгрідієнти:

200 г темного шоколаду (не менше 70% какао)
50 г рисової крупи
40 г солоного попкорну
50 г сушеної журавлини
50 г великого зефіру

Приготування:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

1. Викладаємо квадратну форму для випічки розміром 20 см двома шарами плівки.

2. Розтоплюємо шоколад в теплостійкій мисці над каструлькою з ледь киплячою водою, стежачи за тим, щоб дно чаші не стосувалося води.

3. Між тим, додаємо рисові злаки, попкорн, журавлину і зефір в миску і добре перемішуємо.

4. Поки шоколад ще теплий, швидко виливаємо його на суміш злаків і перемішуємо гумовим шпателем.

5. Переносимо суміш у форму. Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 2 години.

6. Розрізаємо на 20 квадратів. Батончики будуть зберігатися до тижня в холодильнику.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт картопляного салату.